top of page
groot-3516.jpg

13 Heilige Nachten

Zelfliefde en Heilige Seksualiteit

Met Midwinter op 21 december begint een bijzondere tijd. De zon staat op haar laagste punt en zal drie dagen lang niet hoger aan de hemel lijken te klimmen. Winter solstice, stilstand van de zon. Op 24 december is het eerste kleine beetje verschil zichtbaar. Het prille begin van de terugkeer van de zon. De wedergeboorte van het Licht.

Er beginnen dan 13 heilige dagen en nachten. Een periode waarin de sluiers dun zijn en we makkelijk contact kunnen maken met de andere wereld, met natuurkrachten en met onze eigen ziel. Het is een periode die van oudsher gelinkt wordt aan de manen en planeten en elke dag wordt verbonden aan een maand van het nieuwe jaar. Het moment dus om je intenties voor wat komen gaat stevig neer te zetten en om jouw unieke zielenwens tot leven te zingen. We kunnen in deze tijd van het jaar contact maken met de hemel en diep in de aarde. Het is daarom een prachtig moment om je te wijden aan het planten van jouw zaadjes op het gebied van je vrouwelijke spiritualiteit en seksualiteit.

Is het jouw verlangen om het komende jaar meer aandacht te besteden aan zelfliefde en de ruimte te geven aan jouw volle, levendige seksuele stroom? Wil je hiervoor in de periode van de heilige nachten inspiratie ontvangen om een liefdevol en levendig begin van het nieuwe jaar te creëren?

Bij aanmelding stuur ik je elke dag in de periode van Midwinter tot en met de 13 Heilige Nachten een inspirerende mail met interessante info, een fijne oefening en meditatie, mijmervragen en praktische tips, die verbonden zijn met het specifieke moment in deze bijzondere tijd en met de thema's selflove, sensueel en cyclisch leven en heilige seksualiteit.

Je hoeft geen partner te hebben om mee te kunnen doen. Al kan je al het heerlijks wat je in jezelf wakker maakt natuurlijk delen met wie je wilt!

Wil je jouw innerlijke vlammetje lekker warm brandend houden door de donkere tijd van het jaar heen? Ben je bereid naar binnen te keren om jouw zielenroep te verstaan en helemaal te gaan belichamen? Vind je het fijn om je te verbinden met je vrouwelijke kracht en met de wijsheid van de cirkel van het jaar? Ben je klaar voor een flinke portie sprankeling en magie?

Image by Annie Spratt
bottom of page