top of page

Eerste Hulp
Sessies

Er zijn momenten in je liefdesleven waarop je even wat extra steun nodig hebt. Momenten die je overrompelen waardoor je niet meteen weet hoe te reageren, wat te doen, hoe goed voor jezelf en elkaar te zorgen in deze situatie. 

Met de ´Eerste Hulp´ sessie bied ik je op korte termijn een extra lange sessie van 2,5 uur aan, waarin we samen kijken naar wat je nodig hebt om door deze uitdagende periode in jouw leven heen te komen. Je krijgt een concreet plan mee dat op maat op jou, jullie en deze unieke situatie is afgestemd. 

Met het plan dat we samen maken, kan je meteen aan de slag. Als je behoefte hebt aan meer begeleiding kan je bij mij terecht en/of kan ik jullie doorverwijzen naar een in een bepaald vakgebied gespecialiseerde deskundige collega. 

Je hebt een veilige plek om je gevoelens te uiten, gehoord en gezien te worden, te bespreken wat de volgende stap is. Ik geef je praktische bij jou/jullie passende tips mee voor hoe je kunt omgaan met je verdriet, rouw, boosheid, gevoelens van verslagenheid en angst. 

Een afspraak kan je maken door het contactformulier in te vullen. 

Eerste Hulp bij liefdesverdriet

Liefdesverdriet kan overweldigend zijn. In onze hersenen worden dezelfde gebieden geactiveerd als wanneer een dierbare overlijdt. Goed voor jezelf zorgen in de eerste periode na de breuk kan een belangrijke bijdrage leveren aan je gezondheid en je kunnen blijven functioneren in je ouderschap en in je werk. 

Denkende man

Eerste hulp bij bewust uit elkaar gaan

Het is duidelijk dat jullie zo niet verder kunnen. Maar jullie zouden heel graag op een vriendelijke, liefdevolle, bewuste manier uit elkaar willen gaan. Hoe zorg je ervoor dat dit mogelijk is en blijft? Ook bij een eventueel co-ouderschap of nieuwe partners. Het is mogelijk om op een harmonieuze manier te scheiden, als je beide bereid bent je innerlijk werk te doen. Het is ook mogelijk om na de 'Eerste Hulp' sessie een met aandacht en liefde begeleid afscheidsritueel voor jullie relatie te creëren. Voor jullie samen en/of met jullie dierbaren. 

paar

Eerste hulp bij ontrouw

Als je bent bedrogen, of degene bent die vreemd gaat. Maar ook als je 'de derde' bent in een bestaande relatie. Voor deze laatste is vaak weinig aandacht, maar ook jouw gevoelens hebben bestaansrecht en je verdient het om gesteund te worden, terwijl je verwerkt wat deze situatie met jou doet of gedaan heeft. 

unsplash-X2NIllIElW4_edited.jpg
bottom of page