top of page
Nap time_edited.jpg

Verdiepen in intimiteit en
vervullende seksualiteit

Dieper verbonden met je lief,
je lichaam en je ziel 

Welkom lief mens. Ik nodig je uit om jezelf en elkaar in jullie liefde en seksualiteit opnieuw te leren kennen. Om een transformerende reis te maken naar meer plezier, meer verbondenheid en diepere intimiteit. 

In mijn praktijk voor holistische seksuologie begeleid ik je met uitdagingen die je tegenkomt in je relatie- en liefdesleven. Ik bied uitnodigende werkvormen aan om dieper te landen in je lichaam, je meer ontspannen, levendig en verbonden te voelen en te kunnen genieten van seks. In individuele sessies en sessies voor stellen ondersteun ik je bij persoonlijke vragen, waarbij je welkom bent om helemaal jezelf te zijn en nog een beetje meer te worden.  

Workshops en trainingen over intimiteit en seksualiteit helpen je verdiepen in je eigen proces, je relatie en in je werk met mensen. Ik nodig je uit om naar liefde, relaties, seksualiteit en intimiteit kijken met een holistische blik. Mijn missie is om je te inspireren om dieper thuis te komen in jouw lichaam en jouw seksualiteit en meer vervulling te vinden op jouw en jullie unieke pad van de liefde. 

Mirjam Diane

Image by Yohann LIBOT

Leer jouw unieke seksuele stijl kennen

Wat is Somatische Seksuologie? 

Het woord 'somatisch' komt uit het Grieks en betekent 'lichamelijk'. Soma staat voor het lichaam als geheel. Als niet afgescheiden van onze geest, ons hart en onze ziel. Somatische seksuologie betrekt dus nadrukkelijk het lichaam in hoe we onze intimiteit benaderen. We praten niet alleen over seksualiteit, ik nodig je daarnaast ook uit om je te verbinden met je lichaam. Te luisteren naar wat er gehoord wil worden, te voelen wat gevoeld wil worden. In onze cultuur hebben we geleerd om vooral te luisteren naar wat ons denken wil, vaak verbonden met onze verdedigingsmechanismen vanuit onze kindertijd. In de sessies die ik aanbied vraag ik je om ook te luisteren naar wat je lichaam wil en nodig heeft. De staat van je zenuwstelsel bewust te worden en jezelf meer bewust te kunnen reguleren. Uiteindelijk hebben al onze lagen invloed op onze seksualiteit en andersom. Een holistische benadering is daarom essentieel. In de sessies stemmen we steeds af op jouw verlangen en wat jij nodig hebt. Je wordt op een diepere laag gehoord en serieus genomen in de verlangens van jouw lichaam, hoofd, hart en ziel. 

_DSC5884 kopie.jpg

Coaching

Holistische seksuologie sessies

voor individuen en stellen 

Image by Daiga Ellaby

Training

Workshops, cursussen

en training over intimiteit

en seksualiteit

Embodied
Intimacy

socials-3978_edited_edited.jpg

Jaartraining

somatische seksuologie

voor mensen die met mensen werken.

Nap time._edited.jpg
socials-3846.jpg

Contact Me

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page