top of page
Nap time_edited.jpg

Verdiepen in intimiteit en vervullende seksualiteit

Dieper verbonden met je lief, je lichaam en je ziel 

Welkom lief mens. Ik nodig je uit om jezelf en elkaar seksueel opnieuw te leren kennen. Om een transformerende reis aan te gaan naar meer plezier, meer verbondenheid en diepere intimiteit. 

Vanuit mijn praktijk voor holistische seksuologie begeleid ik je met uitdagingen die je tegenkomt in je seksleven. Ik bied uitnodigende werkvormen aan om dieper te landen in je lichaam. In individuele sessies en sessies voor stellen ondersteun ik je bij persoonlijke vragen, waarbij je welkom bent om helemaal jezelf te zijn en nog een beetje meer te worden.  

Workshops en trainingen op het gebied van de onlosmakelijke verbondenheid van seksualiteit en spiritualiteit helpen je verdiepen in je eigen proces, je relatie en in je werk met mensen. Mijn missie is om je te inspireren en uit te nodigen om dieper thuis te komen in jouw seksualiteit en meer vervulling te vinden op jouw en jullie unieke pad van de liefde. 

Mirjam Diane

Image by Yohann LIBOT

Leer jouw unieke seksuele stijl kennen

Wat is Somatische Seksuologie? 

Het woord 'somatisch' komt uit het Grieks en betekent 'lichamelijk'. Soma stond voor het lichaam als geheel. Als niet afgescheiden van onze geest, ons hart en onze ziel. Somatische seksuologie betrekt dus nadrukkelijk het lichaam in hoe we onze seksualiteit benaderen. We praten niet alleen over seksualiteit, ik nodig je daarnaast ook uit om je te verbinden met je lichaam. Te luisteren naar wat er gehoord wil worden, te voelen wat gevoeld wil worden. In onze cultuur hebben we geleerd om vooral te luisteren naar wat ons denken wil, vaak verbonden met onze verdedigingsmechanismen vanuit onze kindertijd. In de sessies die ik aanbied vraag ik je om ook te luisteren naar wat je lichaam wil en nodig heeft. De staat van je zenuwstelsel bewust te worden en jezelf meer bewust te kunnen reguleren. Uiteindelijk hebben al onze lagen invloed op onze seksualiteit en andersom. Een holistische benadering is in deze tijd daarom essentieel. In de sessies stemmen we steeds af op wat jij wilt en nodig hebt. Je wordt op een diepere laag gehoord en serieus genomen in de verlangens van jouw lichaam, hoofd, hart en ziel. 

socials-3736.jpg

Coaching

Holistische seksuologie sessies

voor individuen en stellen 

jusdevoyage-aLLZayGHEy4-unsplash.jpg

Training

Workshops, cursussen,

retraites en trainingen 

Contact Me

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page