top of page
Romantische fotoshoot

Love Magic Intensive

Een weekend weg met je lief om je relatie, je seks- en liefdesleven een boost te geven. Drie dagen lang, even los van de dagelijkse sleur. In een inspirerende omgeving, een sfeervolle hotelkamer, met intensieve, helemaal op jullie afgestemde begeleiding van mij. Daarnaast heb je natuurlijk tijd om leuke, romantische dingen te doen samen, om te ontspannen, genieten

en om aandacht te besteden aan een uitnodigende tantrische oefening op maat. Een weekend vol liefde met een magische impact met de waarde van een langer coachingstraject in kortere tijd en op een wel heel leuke manier ;-)

Gelukkig stel

Coaching op Maat

Elke dag hebben jullie een lange, verdiepende coaching sessie met mij waarin ik me afstem op waar jullie behoeftes, uitdagingen, wensen en verlangens liggen. Ik bied uitnodigende oefeningen op maat aan, die je helpen om je meer verbonden te voelen met je lichaam, met elkaar en met jullie seksuele flow. Dat kan variëren van gesprek tot en met bijvoorbeeld uitgebreide instructies ontvangen voor een erotische massage. Na de sessie kan je hiermee met z'n tweeën aan de slag. Speels of meer serieus, ontspannend of activerend, precies hoe het voor jullie fijn voelt. 

Stedelijke slaapkamer

Een sfeervolle omgeving 

Een heerlijke hotelkamer in de stad of dichtbij de natuur. Wat is voor jullie de ideale omgeving om een verbindend weekend te beleven? Je hebt tijd om samen lekker uit eten te gaan, te wandelen, op een terras te zitten, om te struinen, slenteren, picknicken, een avond uit te gaan, om samen te zijn en nieuwe ervaringen op te doen met elkaar. Ik heb een aantal mogelijkheden voor de Love Magic Intensive in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Zuid-Limburg. De locatie is stijlvol, goed verzorgd en bereikbaar. 

Couple's voeten in bed

Quality Time 

Je stapt even uit je dagelijkse sleur en hebt tijd en aandacht voor elkaar. Je ontvangt inspiratie en op jullie afgestemde uitnodigingen voor gesprek en aanraking, voor jullie relatie en seksleven. Dit brengt nieuwe beweging en kan jullie helpen verdiepen in jullie intimiteit. In korte tijd kan je in de Love Magic Intensive veel transformerende inzichten krijgen, die je kunt vergelijken met een langduriger traject van losse sessies in mijn praktijk. In het weekend zelf is er volop tijd voor integratie, ontspanning, spontaniteit, genieten en plezier. 

bottom of page