rivier-

Magisch Meanderen

Retraite voor vrouwen in het Bronnenland

Magisch Meanderen, een vijfdaagse retraite voor vrouwen in het magische bronnenland van Zuid-Limburg.

Wij verwelkomen je om de weg van zachtheid en vrouwelijkheid te vinden, de meestromende weg van Yin. Vijf dagen in de natuur om te herbronnen en dieper thuis te komen bij jezelf. Om je vrouwelijke natuur en je eigen stroom weer te gaan gebruiken als richtingaanwijzer, als bron van je eigen inspiratie en creativiteit, als de basis van jouw stromende levensenergie waar alles mee begint.

In een veilige bedding, in een knus huis midden in de natuur keren we naar binnen. Deze retraite is niet voor niets eind oktober. We zitten dan in de periode van Samhain, de periode van naar binnen reizen, de donkere tijd van het jaar in, de tijd van de wijze vrouw in ons. Samhain is de tijd om terug te keren naar de aarde, terug naar de essentie, de tijd van oogst vieren, gevoed worden, en van transformatie door omarmen en loslaten, vergankelijkheid en vernieuwing… De perfecte periode om achter ons te laten wat ons niet meer dient, contact te maken met onze essentie en van daaruit stevig geaard en zachtmoedig de winter in te gaan, ieder verbonden met onze eigen unieke stroom. Doen, regelen, zorgen en aanpassen achter laten en het begin van de zijn-tijd, van mijmer- en meandertijd. Terugkeer naar Moeder Aarde, de baarmoeder van het leven en ruimte voor de magie... Om in het voorjaar weer naar buiten te komen. Authentiek en diep verbonden met je vrouwelijke bron waarvan uit je je leven vormgeeft.

We nodigen je graag uit voor deze vijf dagen van zachtheid, genieten, vrouwenwerk, sensualiteit, diepgang, gevoed worden, rituelen, meditatie, bewustwording en -zijn in de natuur. Waar anders dan in het magisch mooie Bronnenland vol sprankelende riviertjes en de meanderende Geul… Niets anders hoeven zijn dan jezelf, terug naar de 'wilde' vrouw in jou, naar dat deel van jezelf dat vanzelfsprekend verbonden is met de natuur, met je eigen bron en met de magie van het leven.


Door wie: Wij zijn Mirjam Diane en Helen Stadler.
Leven vanuit je hart en je vrouwelijke seksualiteit, vanuit de roep van je ziel, tot diep in je lichaam. Spiritualiteit die verbonden is met de natuur, het jaar- en levenswiel en leven met de seizoenen. Dat is de basis van waaruit Mirjam haar werk als thealoge, coach en trainer (o.a. Priestess Life Jaartraining) vorm geeft. Met als doel om vrouwen uit te nodigen en te inspireren zich hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven.

Helens passie is persoonlijke ontwikkeling. Waarachtigheid en leren aan het leven. Zij verzorgt coaching, training en workshops waarbij ze mensen leert op een andere manier met toestanden om te gaan en hun leven minder te laten leiden door de waan van de dag. Ze nodigt uit (weer?) te gaan leven vanuit eigen wijsheid en eigen waarden, in verbinding met zichzelf, de natuur en belangrijke anderen. Meer ruimte voor wie je werkelijk bent, voor een waarachtig leven.

Wij vinden elkaar in onze liefde voor vrouwenwerk en een aardse spiritualiteit. We werken vanaf 2017 samen met onze workshop Maak je Magische Mala. We genieten van onze verschillen, hoe we elkaar aanvullen en ook hoe we steeds meer op elkaar gaan lijken. Over onze workshops horen we vooral terug hoe inspirerend en verbindend ze zijn, dat we een veilige bedding bieden en… natuurlijk die magie. Elke keer weer ontstaat die. Zo bijzonder.

En nu dus deze retraite. Magisch Meanderen, een verdere verdieping van ons werk samen en een diepe zachte uitnodiging voor jou. We hebben zo veel zin…!!

Niet in de laatste plaats omdat we logeren op een van de meest magische plekken van Nederland in een landschap vol sprankeling en natuursymboliek.

Meer info en aanmelden: magischmeanderen@gmail.com.

Liefs Mirjam & Helen

88130006_107107520904644_741242206745631

Volg ons op Facebook

  • Facebook