Abstract Flame

Mirjam Diane

Over mij

Van jongs af aan heb ik een passie voor waar natuur en spiritualiteit samen komen. Verwonder ik me over onze natuurlijke vrije flow van creatieve, seksuele levensenergie. Over hoe we die kwijt raken, maar ons er ook altijd weer mee kunnen herverbinden. Verdiep ik me in het verband tussen religie en seksualiteit en hoe we vorm kunnen geven aan bezielde intimiteit. 

Ik ben vrouw, moeder, levensbeschouwelijk werker en priesteres. Studeerde o.a. natuurgeneeskunde en theologie en heb mij grondig verdiept in ‘de geschiedenis van het goddelijk vrouwelijke’, in verband met het steeds abstracter worden van ons denken en het losraken van de natuur. Ik vond inspiratie en deed ervaring op in lichaamswerk, energetisch werk, vrouwencirkels en het pad van tantra, priesteresschap en heilige seksualiteit. Ik volgde hierin verschillende trainingen, waaronder die tot priesteres van Rhiannon, de Keltische godin van de liefde en de heilige seksualiteit bij de Path of Love Mystery School in Glastonbury. En ben in opleiding tot somatic sex coach/seksuologisch lichaamswerker bij het Institute of Somatic Sexology.

 

Mijn wens is om mensen te inspireren en uit te nodigen de unieke kracht en magie van hun seksualiteit te herinneren en voluit te leven, te stralen en sprankelen als de prachtige wezens die zij zijn. Uitdrukkingsvorm van het goddelijke en natuurlijke. Hen uit te nodigen om levensenergie te laten stromen, hemel en aarde verbonden en creatief te leven. Daarin aanstekelijk zijn, is mijn missie.

Mijn liefde voor natuur en spiritualiteit komt samen in het leven met de seizoenen en het vieren van de jaarfeesten met de cirkel van het jaar. Geïnspireerd door o.a. de antroposofie, oude Keltische religie en andere levensbeschouwelijke stromingen leef ik mee met de maan en mijn vrouwelijke cyclus. Mij verdiepen in en het ervaren van cyclisch leven heeft mij in contact gebracht met de wijsheid van onze voorouders die we in deze tijd weer opduiken. 

In de Priestess Life Training nodig ik vrouwen uit hun innerlijke priesteres voluit te gaan leven. Leven met het jaarwiel, met de maan mee, werken met de elementen, bomen, kruiden, godinnen, symbolen, rituelen, opstellingen, meditatie en lichaamswerk. Het vrouwelijke levenswiel, de bloedmysteriën, archetypes van vrouw zijn en de spiritualiteit van vrouwelijke seksualiteit staan centraal. Deelneemsters aan de training integreren de opgedane kennis, verdieping en ervaring in hun werk met mensen, vrouwencirkels, nieuwetijdse tempels en hun persoonlijke aards-spirituele ontwikkeling. 

 

In de jaartraining Soul of Sex creëer ik helende ruimte en veilige bedding voor persoonlijk en collectief onderzoek naar herverbinding met onze heilige seksualiteit. Sinds mijn jeugd ben ik geboeid door het menselijke potentieel van diep bezielde intimiteit en belichaamde spiritualiteit. De training is ontstaan vanuit deze rode draad in mijn leven, mijn eigen ervaringen en de passie om bij te dragen aan het weer gaan eren en waarderen van de magische, helende kracht van onze seksualiteit. 

 

Naast de Keltische godin Rhiannon is Maria Magdalena voor mij een bron van inspiratie. Tijdens de bijeenkomsten van het Rozenpad nodig ik uit om met haar te verbinden. Met mij mee te duiken in de vele lagen in de verhalen over haar en haar boodschap en uitnodiging om het pad van belichaamde liefde te bewandelen.

Retraites en pelgrimages organiseer ik om af te dalen in het heilige landschap van ons lichaam, oude krachtplekken, mystieke verhalen en de natuur. 

Ik ben moeder van drie kinderen, woon met mijn jongste en een zwarte kat die Poppy heet aan de rand van de Lichtstad :-) 

67077876_2262262393811431_78185189304644

Ik hou van ...

verse frambozen, verfrissende regenbuien, vrouwencirkels, dansen, samen brainstormen, bomen knuffelen, pelgrimstochten, schrijven, oude heilige plekken, cyclisch leven, glooiende heuvellandschappen, een gouden zonsopgang beleven, sprankelende bronnen, groene jasmijn thee, natuurreligie, leven met de Godin, hoogstamboomgaarden, met blote voeten in het gras, boeken, liefdevolle ogen, de magie van sisterhood, in een vuurtje staren, fotograferen, picknicken, het goddelijke en aardse mannelijke steeds dieper leren kennen en liefhebben, spontaniteit, kamperen, samenwerken, feestjes organiseren, mijmeren, mijn altaar vorm geven met de wisselende seizoenen, walvissen, heksenhuisjes, keukenalchemie, lachen, vrijen, innerlijke en uiterlijke reizen maken, bubbels, bloemetjesservies, Keltische rituelen en grond, licht op water, verkleedpartijtjes, diepe stilte, wolken en sterren kijken, verhalen vertellen, wilde puurheid, styling en mooi design, zoenen, naar binnen keren in de herfst, Beltane vieren op het land, kerken en kapellen, nieuwetijdse tempels, zwierige rokken, de magie van schaduwwerk, het pad van de liefde, diepzielduiken, ochtendzon, haverlatte, lichtblauw fluweel, wit linnen, onverwachte inzichten, buiten de lijntjes denken, kusjes in mijn nek, zachte wind op mijn huid, intense liefdevolle seks, lieve woorden en geurende rozen 

contact me 

IMG_20200517_094630.jpg