Abstract Flame

Mirjam Diane

Thealoge - Priesteres - Ritueelbegeleider

Van jongs af aan heb ik een passie voor waar natuur en spiritualiteit samen komen. Voor de verbinding van het goddelijk vrouwelijke en het goddelijk mannelijke, die samen komen in ons lijf, in ons hart, in ons bekken en in ons mens zijn. En voor de heilige seksualiteit waarin we dit eren en vieren. 

Ik ben heidens thealoge, priesteres en levensbeschouwelijk werker. Studeerde HBO theologie en heb mijn studie afgerond met een onderzoek over het onderwerp ‘de geschiedenis van het goddelijk vrouwelijke’, in verband met het steeds abstracter worden van het denken en het losraken van de natuur. Vanuit mijn hoofd ben ik afgedaald naar lichaamswerk, energetisch werk, vrouwencirkels en het pad van tantra en heilige seksualiteit. Mijn wens is om vrouwen te inspireren hun unieke kracht te herinneren en voluit te leven, te stralen en sprankelen als de prachtige wezens die zij zijn. Uitdrukkingsvorm van het goddelijk vrouwelijke. Hen uit te nodigen om levensenergie te laten stromen, hemel en aarde verbonden en creatief te leven. Daarin aanstekelijk zijn, is mijn missie.

Mijn liefde voor natuur en vrouwelijke spiritualiteit komen samen in het leven met de seizoenen en het vieren van de jaarfeesten met de cirkel van het jaar. Geïnspireerd door o.a. de antroposofie, oude Keltische religie en andere levensbeschouwelijke stromingen geef ik online jaarfeest vieringen voor vrouwen. 

In de Priestess Life Jaartraining en het Priestess Life Verdiepingsjaar nodig ik vrouwen uit hun innerlijke priesteres voluit te gaan leven. Leven met het Wiel, rituelen en ritueelbegeleiding, werken met kruiden en bomen, meditatie en lichaamswerk, afstemmen op de maan en godinnen, de weg van de Heldin, de bloedmysteriën en het wiel van de vrouwelijke seksualiteit staan centraal. In de bijeenkomsten van het Rozenpad en Rozensisters nodig ik je uit om je te verbinden met Maria Magdalena, de vele lagen in de verhalen over haar en haar boodschap en uitnodiging om het pad van belichaamde liefde te bewandelen. Retraites en pelgrimages organiseer ik om af te dalen in het heilige landschap van jouw lichaam, vrouw zijn, oude krachtplekken, mystieke verhalen en de natuur. Soul of Sex is de jaartraining waar ik sinds mijn jeugd naar heb uitgekeken. Bezielde intimiteit en belichaamde spiritualiteit zijn de rode draad in mijn leven. 

Ik ben moeder van drie kinderen, volg het pad van de priesteres van Rhiannon, de Keltische godin van de liefde en de heilige seksualiteit en woon met mijn kinderen en een zwarte kat die Poppy heet aan de rand van de Lichtstad ;-) 

67077876_2262262393811431_78185189304644

Ik hou van ...

verse frambozen, verfrissende regenbuien, vrouwencirkels, dansen, samen brainstormen, bomen knuffelen, pelgrimstochten, schrijven, oude heilige plekken, cyclisch leven, glooiende heuvellandschappen, sprankelende bronnen, groene jasmijn thee, natuurreligie, leven met de Godin, hoogstamboomgaarden, met blote voeten in het gras, boeken, liefdevolle ogen, de magie van sisterhood, in een vuurtje staren, fotograferen, picknicken, het goddelijke en aardse mannelijke steeds dieper leren kennen en liefhebben, spontaniteit, kamperen, samenwerken, feestjes organiseren, mijmeren, picknicken, mijn altaar vorm geven met de wisselende seizoenen, walvissen, heksenhuisjes, keukenalchemie, lachen, vrijen, innerlijke en uiterlijke reizen maken, bubbels, bloemetjesservies, Keltische rituelen en grond, licht op water, verkleedpartijtjes, diepe stilte, wolken en sterren kijken, verhalen vertellen, wilde puurheid, styling en mooi design, zoenen, naar binnen keren in de herfst, Beltane vieren op het land, kerken en kapellen, nieuwetijdse tempels, zwierige rokken, ochtendzon en geurende rozen 

contact me 

IMG_20200517_094630.jpg