top of page
marmeren

Priestess of Sacred Sex

Vanaf april 2024, de Beltane tijd van het jaar, nodig ik een nieuwe cirkel van vrouwen uit die bereid zijn de diepte in te duiken rond het thema heilige seksualiteit. Priestess of Sacred Sex is een combinatie van de jaartrainingen Priestess Life en Soul of Sex die ik afgelopen jaren gegeven heb. Het fijnste van deze trainingen en een beetje meer komen erin samen. We onderzoeken, verbinden en vieren een jaar lang rond de thema´s van seksualiteit en spiritualiteit en de verbondenheid van beide. 

Wil jij jouw innerlijke priesteres meer voluit leven? Wil de hoedster van heilige ruimte in jou naar buiten komen? Voel jij dat je vrouwencirkels wil begeleiden rond het thema heilige seksualiteit? Wil je bewust in jouw vrouwelijk leiderschap stappen en afgestemd op al die lagen van jouw zijn werken met persoonlijke ontwikkeling, helende seksualiteit en aardse spiritualiteit?

 

Van harte welkom om heel veel inspiratie te komen opdoen! 

 

We werken met lichaamswerk, mindfulness, meditatie, massage, dans, adem, beweging, inquiry, rituelen, oefeningen uit tao en tantra, kennis uit psychologie en seksuologie,  polyvagaal theorie, wheel of consent, cirkelwerk, vrouwenwerk, schaduwwerk, inspiratie uit oa sjamanisme en natuurreligie, archetypes en godinnen, het wiel van het jaar, van de maan, de menstruatiecyclus en een mensenleven, erotische blauwdruk en seksuele stijl en het hoeden van heilige/helende ruimte. 

Ik ben Mirjam Diane, mijn leven staat in het teken van verdieping op het gebied van relaties, intimiteit en heilige seksualiteit. Ik ben thealoog, het goddelijk vrouwelijke is mijn bron van inspiratie, heb jarenlange ervaring als levensbeschouwelijk begeleider en trainer in vrouwenwerk, lichaamswerk, tantra en priesteresschap. Volgde zelf oa de Priestess of Rhiannon (de Keltische godin van de liefde en de heilige seksualiteit) training bij de Path of Love Mystery School in Glastonbury en de training tot Certified Sexological Bodyworker bij het Institute of Somatic Sexology in Australië. Cyclisch leven is mijn passie en wat ik het liefst doe is samen ontdekken en verdiepen in en rond seksualiteit. Lees hier meer over mijn achtergrond en inspiratie. 

Zin om deze reis aan te gaan in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen? Stuur mij een berichtje om een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen. 

Praktisch

De jaartraining Priestess of Sacred Sex beweegt mee met het jaarwiel en vindt plaats op de volgende data: 

14 april, 2 juni, 4 augustus (online), 28 september, 2 november en 14 december 2024, 2 februari en 2 maart 2025 van 10.00 tot 17.00 uur. 

We komen samen op de prachtige locatie van De Roudonck in Esch (iets ten zuiden van 's Hertogenbosch)

en in augustus een keer online via Zoom

De prijs voor deze training is 1595,- euro incl btw. Er is beperkt mogelijkheid om in termijnen te betalen. Overleg dan even met mij.

Meer informatie nodig? Stuur me even een mailtje via mirjamdiane@gmail.com of het contactformulier op deze website. 

_DSC6043.jpg
bottom of page