top of page
marmeren

Priestess of Sacred Sex

Voor 2024 nodig ik een nieuwe cirkel van vrouwen uit die bereid zijn de diepte in te duiken en die zich willen ontwikkelen als begeleider van processen rond onze heilige seksualiteit. Priestess of Sacred Sex is een combinatie van de jaartrainingen Priestess Life en Soul of Sex die ik afgelopen jaren gegeven heb. Het fijnste van deze trainingen en een beetje meer komen erin samen.

Voel jij dat je vrouwencirkels wil begeleiden rond het thema heilige seksualiteit of mensen wil coachen rondom dit thema? Van harte welkom om heel veel inspiratie te komen opdoen en een jaar van verdieping te beleven. We werken met lichaamswerk, mindfulness, meditatie, massage, dans, adem, beweging, inquiry, rituelen, oefeningen uit tao en tantra, kennis uit psychologie en seksuologie,  polyvagaal theorie, wheel of consent, cirkelwerk, vrouwenwerk, schaduwwerk, inspiratie uit oa sjamanisme en natuurreligie, archetypes en godinnen, het wiel van het jaar, van de maan, de menstruatiecyclus en een mensenleven, erotische blauwdruk en seksuele stijl en het hoeden van heilige/helende ruimte. 

Ik ben Mirjam Diane, mijn leven staat in het teken van verdieping op het gebied van relaties, intimiteit en heilige seksualiteit. Ik ben thealoog, het goddelijk vrouwelijke is mijn bron van inspiratie, heb jarenlange ervaring als levensbeschouwelijk begeleider en trainer in vrouwenwerk, lichaamswerk, tantra en priesteresschap. Volgde zelf oa de Priestess of Rhiannon (de Keltische godin van de liefde en de heilige seksualiteit) training bij de Path of Love Mystery School in Glastonbury en de training tot Certified Sexological Bodyworker bij het Institute of Somatic Sexology in Australië. Cyclisch leven is mijn passie en wat ik het liefst doe is samen ontdekken en verdiepen in en rond seksualiteit. Lees hier meer over mijn achtergrond en inspiratie. 

Zin om deze reis aan te gaan in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen? 

De training vindt plaats op de prachtige plek van De Roudonck in Esch (iets ten zuiden van 's Hertogenbosch in Noord-Brabant) vanaf 28 januari 2024

_DSC6043.jpg
bottom of page