top of page

Rozenpad

Drieluik over Maria Magdalena

Rozenpad, drieluik over Maria Magdalena en het pad van belichaamde Liefde - Online

Drie avonden in een online vrouwencirkel op pad met Maria Magdalena in haar witte, rode en zwarte aspect. Haar levenspad en boodschap, de mythen en verhalen over haar en haar relatie met Jezus. Over priesteresschap, heilige seksualiteit en moederschap.

 

Een diepgaande uitnodiging om met haar te wandelen, te vieren en te leven. Je te laten inspireren, te herinneren en je eigen rozenpad te vinden. Over de Godin, de ‘sisterhood of the rose’ en het mystieke pad van de belichaamde liefde. Kennismaken met haar rituelen, haar licht en haar donker. Het integreren van de archetypes van de heilige en de hoer. Innerlijk reizen met de zwarte Madonna en de wijze vrouwe met haar kruik met nardusolie…

 

Ga je mee op reis om je hart te openen, af te dalen in je lijf en jouw liefde en levenskracht te vieren en te delen met de wereld?

 

Met meditatie, lichaamswerk, rituelen en achtergrond informatie vanuit o.a. het esoterisch christendom.

 

ruslan-keba-dC05GDOswJE-unsplash.jpg

Praktisch

Het Drieluik Rozenpad volg je vanuit je eigen ruimte online via Zoom. Na aanmelding via de mail of het contactformulier op deze website ontvang je alle informatie over hoe je je kunt voorbereiden, wat je mag klaarleggen, en de zoomlink voor de drie bijeenkomsten. 

12 maart, 26 maart en 9 april 2024 van 19.30 tot 22.00 uur 

bottom of page