Image by James Lee

Soul of Sex

Je herverbinden met jouw heilige seksualiteit 

Jezelf (her-)verbinden met jouw vrouwelijke seksualiteit, met jouw stromende levensenergie, bezielde intimiteit en belichaamde liefde. Heilige seksualiteit vieren als diep geschenk van leven.

Soul of Sex is een diepgaande training voor vrouwen rond onze helende vrouwelijke seksualiteit. Vier weekenden samenkomen op een krachtplek in een veilige, warme, liefdevolle vrouwencirkel om af te dalen in je godinnelijke lijf, de diepte in te duiken naar daar waar seksualiteit en spiritualiteit elkaar raken en een worden.

We werken met rituelen, dans, lichaamswerk, meditatie, massage, energetisch werk en zelfonderzoek. Verbonden met het Wiel van het Jaar dalen we af naar de wijze vrouw in ons, die de helende kracht van seksualiteit van binnen kent, om met de terugkeer van de zon naar buiten te keren om onze heilige seksualiteit te gaan vorm geven, met ons mee te nemen ons dagelijks leven in, zodat we ons vrouw en heel en heilig seksueel wezen zijn dieper en voller kunnen vieren.

4 weekenden bij De Roudonck in Esch, Noord-Brabant, tussentijds 'huiswerk' en contact in de geheime facebookgroep. Veilige ruimte om je diepgaand te verbinden met jouw heilige seksualiteit en haar voluit te gaan eren en vieren. In de Agenda vind je de data van de eerstvolgende Soul of Sex training. 

Je regelt je eigen eten en eventuele overnachting (op De Roudonck of elders). Trainingsdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. 

Kosten: 1195,- 

DSC_0748-Edit.jpg