sterren

Soul of Sex

Jaartraining Heilige Seksualiteit 

Jezelf (her-)verbinden met jouw vrouwelijke seksualiteit, met jouw stromende levensenergie, bezielde intimiteit en belichaamde liefde. Heilige seksualiteit vieren als diep geschenk van leven.

Soul of Sex is een jaartraject voor vrouwen van Beltane tot Beltane, 11 dagen samenkomen in een veilige, warme, liefdevolle vrouwencirkel om af te dalen in je godinnelijke lijf, de diepte in te duiken daar waar seksualiteit en spiritualiteit elkaar raken en een worden.

We werken met rituelen, dans, lichaamswerk, meditatie, massage, energetisch werk en zelfonderzoek. Verbonden met het Wiel van het Jaar starten en eindigen we rond Beltane, het seizoen van de liefde en de heilige seksualiteit in de natuur, om af te dalen naar de wijze vrouw van Samhain, die het heilig huwelijk verinnerlijkt en vervolgens wat we in de diepte ontdekken weer met ons mee te nemen ons dagelijks leven in, zodat we ons vrouw zijn dieper en voller kunnen vieren.

11 zondagen van 10.00 tot 17.00 uur bij De Verbindende Factor in Nuenen, en tussentijds 'huiswerk' en contact in de geheime facebookgroep. Een jaar om je diepgaand te verbinden met jouw heilige seksualiteit en haar voluit te gaan eren en vieren.