top of page

Pleasure Anatomy

De woorden Yoni (voor vulva) en Lingam (voor penis) stammen uit de tantra traditie. Veel mensen vinden het mooie fijne namen voor de geslachtsdelen. Tijdens de Yin Yoni dag en de Lingam Love dag staan de vulva en de penis een dag lang centraal. Leer je alles over de anatomie van genot en plezier, (zelf-)massage en pelvic release en hoe je jouw yoni, de yoni en/of de lingam van je lover op nog meer manieren kunt aanraken. Deze dagworkshop is ook te boeken voor een besloten groep. Meld je je aan voor beide workshopdagen dan krijg je korting en betaal je in totaal 220,- euro

Yin Yoni

Tijdens deze dag verbinden we ons met de wijsheid, de schoonheid en de magie van onze yoni. Dat doen we op een yin-manier, langzaam, liefdevol en bewust. We duiken in de vulva anatomie van genot en plezier, verbinden op diepere lagen met onze yoni en baarmoeder, en je leert massage en release technieken voor jezelf en/of je lief, en krijgt een heleboel inspiratie mee voor je selflove practice. 

Investering 130,- euro

_DSC5883.jpg
waseem-khan-dnPo1Cv7UOk-unsplash.jpg

Lingam Love

Deze dag voor vrouwen nodigt uit om op een diepere laag te verbinden met de wijsheid, de schoonheid en de magie van de lingam. Je leert over de anatomie van genot en plezier van de penis van je lover, we oefenen massage en release technieken en liefdevolle rituelen om het mannelijke in ons en om ons heen lief te hebben en te eren.

Investering: 130,- euro 

bottom of page