top of page
Image by Edward Howell

Wild Wijs Wonder

Een dag over de Overgang en jouw vrouwelijke seksualiteit.

Wat kan er veranderen tijdens de Overgang? Welke effecten heeft dit op jouw seksualiteit? Hoe laat je jouw seksuele energie stromen door de Overgang heen? Hoe vind je jezelf en elkaar terug op diepere lagen van intimiteit? Welke lessen leert jouw innerlijke wilde wijze vrouw jou over het wonder van jouw seksualiteit?

Ga je mee op reis om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Een dag in een cirkel van vrouwen om te onderzoeken wat de Overgang brengt aan schatten voor een bewuste, helende beleving van jouw seksualiteit. Om te leren hoe je jouw levendigheid kunt aanwakkeren en meer zin en plezier kunt ervaren terwijl je jouw authentieke seksualiteit omarmt.

We werken met inquiry, lichaamswerk en meditatie. Er wordt tijdens deze dag aangeraakt, maar alleen als het voor jou goed voelt. We werken met kleding aan. Je bent ook van harte welkom als je nog niet in de Overgang bent, maar je goed wilt voorbereiden, of als je al door de Overgang heen bent en toch je wilt openstellen voor meer zin, genieten en plezier. 

Image by Alexander Krivitskiy
bottom of page